žampiony plněné masem

SUROVINY:

8 velkých žampionů
1 citron
1 lžíce oleje
1 cibule
200 g mletého masa
sůl a pepř
mletá paprika
svazek pažitky
150 g ementálu na plátky

PŘÍPRAVA:

Žampiony očistěte.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na kousky. V pánvi rozpalte olej a cibuli na něm nechte zesklovatět.
Přidejte maso a za stálého míchání opečte.
Potom přidejta nožičky žampiónů a ještě asi 3 minuty poduste.
Směs dochuťte solí, pepřem a paprikou.
Petrželku operte, osušte a nasekejte na drobno.
Vmíchejte do masové směsi, ale již nesmažte.
Žampionové kloboučky naplňte masovou směsí. Navrch položte plátky sýra, vložte do pekáčku.
Pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 15 minut.
Podávejte s pečivem nebo lehkým salátem.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 0hodnoceno: 0x


PŘIDAT PŘÍSPĚVEK:

jméno: vepište prosím výsledek:
čtyři plus čtyři =

PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy