plněný hermelín v nálevu

SUROVINY:

4 kusy hermelínu
100 g nivy
2 lžíce nasekaných bylinek (bazalka, petrželka)
mletý černý pepř
200 ml světlého piva
200 ml rostlinného oleje
2 lžíce octa
4 bobkové listy
5 kuliček černého pepře
5 kuliček nového koření
1 velkou červenou cibuli
2 chilli papričky



PŘÍPRAVA:

Hermelíny rozpulte, vnitřek vydlabejte a dejte do misky.
Promícháme s nivou nastrouhanou najemno, nasekanými bylinkami a pepřem.
Náplň krátce prohřejte v troubě.
Sýrovou směsí naplňte vydlabané hermelíny.
Přitiskněte je k sobě, zabalte do potravinové fólie a nechejte odležet asi hodinu v ledničce.
V míse promíchejte pivo s olejem, octem, kořením, cibulí nakrájenou na proužky a chilli papričkami pokrájenými nadrobno. Zatuhlé hermelíny rozdělte do dvou sklenic a zalijte je připraveným nálevem. Uzavřete víčkem a nechejte nejlépe dva dny uležet.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 0hodnoceno: 0x

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy