jahodová zmrzlina

jahodová zmrzlina


SUROVINY:

375g jahod
4 lžíce pomerančového džusu
6cl pomerančového likéru
500g tvarohu
1 vanilkový cukr
cukr dle chuti
125g smetany ke šlehání
2 lžíce čokoládové rýže

PŘÍPRAVA:

Jahody očistíme a rozšleháme na jemnou kaši. Přidáme džus a likér, promícháme a vložíme tvaroh s cukrem. Vyšleháme do pěny. Necháme zamrazit v miskách. Podáváme s ušlehanou šlehačkou a posypané čokoládovou rýží.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 1.3hodnoceno: 20x

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK:

jméno: vepište prosím výsledek:
dva plus tři =

PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:

Marcela
2011-08-14 10:30:33 (id=371)

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy