pomazánka tuňáková

pomazánky


SUROVINY:

1 konzerva tuňáka v olivovém oleji
50 g majonézy
2 nakrájená jarní cibulky
50 g lučiny nebo žervé
1 lžička citonové šťávy
pepř, sůl
2 vejce na tvrdo na ozdobu
pažitka nebo petrželka na ozdobu

PŘÍPRAVA:

Do misky dejte okapaného tuňáka.
Přidejte majonézu, lučinu a nakrájenou bílou část jarních cibulek.
Dúkladně promíchejte. Pomazánku nakonec dochuťte solí, pepřem a citonovou šťávou.

Pomazánku namažte na kolečka rohlíků, nebo chleby či tousty. Ozdobte uvařeným vajíčkem, pažitkou či petrželkou.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 1hodnoceno: 1x

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy