pravá anglická snídaně
SUROVINY:
1-2 vejce
olivový olej
2 žampiony
rajče
několik plátků slaniny
klobáska
konzerva fazolí v tomatové omáčce
sůl a pepř
PŘÍPRAVA:
Pekáček pokapeme olivovým olejem a vložíme na něj žampiony, klobásku, slaninu a rajče, které jsme nakrojili u stopky do kříže. Množství surovin dle toho jací jste jedlíci. Pekáček vložíme do trouby nejlépe pod gril. Sledujeme slaninu a pokud je udělaná dříve tak ji vyjmeme a zbytek ještě doděláme. V rendlíku ohřejeme fazole a na pánvičce si uděláme volské oko - rozklepneme vejce posolíme a popepříme a usmažíme tak, aby bílek byl hotový a žloutek tekutý. Nebo si uděláme vajíčka míchaná s přídavkem špetky másla, opepřená a osolená.
Na talíře dáme od každého něco dle chuti a podáváme s opečeným toustovým chlebem.
Hodnocení jako ve škole | |
průměr: 1.96 | hodnoceno: 52x |
PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:
Dan R
2014-05-06 09:04:16 (id=424)
skoda, ze tohke neni prava anglicka snidane2012-04-02 18:26:32 (id=403)
Martin Bulka
2012-04-02 18:26:32 (id=402)
Martin Bulka
2012-04-02 18:26:32 (id=401)
2012-04-02 18:20:27 (id=400)
Pavel
2012-04-02 18:27:29 (id=399)